Untitled
23 aug 2014
week 142: 14 t/m 20 augustus

Op 14 augustus was tante Maartje jarig. Na Laura’s middagdutje zijn Bas, Laura en ik naar het feest gegaan; Mark kwam na zijn werk. Bas is erg lief geweest, heeft fijn gespeeld en lekker gesmuld. We hebben met zijn allen gegeten en daarna is Bas met Mark en Laura met mij mee naar huis gereden.
Bas en Laura hadden op 15 augustus een enorme puinhoop gemaakt. Ze maken wel vaker rommel, maar nu hadden ze de laatjes uit hun kasten getrokken en alle kleine spulletjes die daar in zaten door de kamer geveegd. Bas ging in een laatje zitten en toen ik even later keek, zat ook Laura in een laatje ;-). Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. Bas heeft weer met de Lego- en letterblokken gespeeld, terwijl Mark en ik nieuwe puzzels en boekjes voor hem uitzochten. Thuis had hij een van de puzzels van 16 stukjes alweer erg snel gemaakt.
Op 16 augustus kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. ’s Middags zijn Mark, Laura en Bas te voet naar de Praxis geweest. Toen ze thuis waren, heeft Mark de schommels gemaakt (een plankje voor Bas en een stoeltje voor Laura) en Bas heeft al fijn geschommeld.
We zijn op 17 ’s middags naar de verjaardag van Wendy in Amersfoort geweest. Bas en Laura zijn heel lief geweest in de auto. Ze hadden plezier met Koetje en Konijntje, zaten soms hand in hand en moesten hard lachen. Op het feest heeft Bas lief gespeeld, al was hij het er af en toe niet mee eens dat Laura ook aan het speelgoed zat. Op de terugweg zijn we bij McDonald’s gaan eten.
Op 18 augustus kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op Bas en Laura passen, toen ik tante Willeke en oom Arjan naar het vliegveld bracht. De kindjes hebben fijn binnen gespeeld en buiten op de schommel en de glijbaan. ’s Avonds kwamen tante Monique en Lars op bezoek. Bas en Lars hebben fijn gespeeld; ze hebben flink rondgerend met het loopautootje.
We zijn op 19 augustus boodschappen gaan doen bij de Jumbo. Ik zei tegen Bas dat we nog even naar de Jan Linders moesten, omdat er bij de Jumbo geen bloemkool meer was. Toen we in de auto zaten, zei Bas: “Oh, lieverd, hadden ze geen bloemkool meer?” ;-). Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar het speeltuintje gewandeld, waar Bas op de glijbaan ging. Als we weg gaan, laten we Bas van tevoren altijd even plassen en dan zeggen we dat er in de winkel/auto/op de fiets geen wc is. Toen we van het speeltuintje onderweg naar huis waren, zei Bas dat hij moest plassen. We vroegen of hij het nog even op kon houden, maar hij zei dat dat niet ging. We hebben hem toen maar bij een bosje laten plassen en daarna zei hij helemaal blij: “ze hadden hier toch een wc!” ;-)
Op 20 augustus zijn we boodschappen gaan doen. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle gezellig wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline ware er ook. Bas heeft weer mooi (maar vooral veel ;-)) gestift. Na het avondeten zijn Bas en Laura in bad geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative